Indien u een beeld van onze website wil gebruiken of kopen, gelieve contact op te nemen via de contact pagina.

Communie van Lucas

  • Communie van Lucas

0
Reportage - communie - Lucas
0
Reportage - communie - Lucas
0
Collage van beelden
0
Laag standpunt van Lucas
0
Overzichtsbeeld
0
Reportage - communie - Lucas
0
Eenvoud siert hem
0
Silhouette
0
Op weg naar volwassen zijn
0
Rustig beeld
0
In actie
0
Reportage - communie - Lucas
0
Reportage - communie - Lucas

Communie van Lucas

Juni 2020

- De reportage -

De communie van Lucas mocht niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo contacteerde de ouders van Lucas me met de vraag van een unieke foto reportage te maken voor hun zoon. Lucas is een bezige bij en wilde als 1 van zijn cadeaus een mooie set foto's . Als hobby speelt hij voetbal. Zijn eigen bal kon dan natuurlijk ook niet ontbreken op zijn reportage. Het plan was eerst om een andere verlaten locatie als setting te bezoeken.  Zoals het dikwijls het geval is bij Urban Exploration, weet je nooit van tevoren of zo'n locatie nog toegankelijk is die dag. Daarom hebben we op dat ogenblik beslist een locatie te gebruiken die ik eerder reeds had aangedaan als achtergrond setting.

Achteraf was iedereen zeer tevreden met de wijziging van het oorspronkelijke plan. Je vindt hier een kleine selectie van het ganse album dat werd afgewerkt en geleverd op een USB-stick in verpakking.
Ook een paar losse prints werden besteld voor de meter en de peter en de grootouders. Persoonlijke stickers en bedankt kaartjes maakten de gehelde bestelling drukwerk compleet voor Lucas zijn feest.

  • Leuk weetje: Vermits ik ook enkele beelden maakte van het hele gezin, werd er gekozen om eentje als uitvergroting te laten maken. De grote foto prijkt nu in de living boven het lange dressoir.

De opties na het bekijken van het afgewerkte album zijn bijvoorbeeld: Een fotoalbum - een beeld voor aan de muur (uitvergroting) - fotobehang voor op de slaapkamer ? - ...

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.