Indien u een beeld van onze website wil gebruiken of kopen, gelieve contact op te nemen via de contact pagina.

Huwelijk van Chadia & Kenny

  • Beelden van een onvergetelijke dag

    Huwelijk van Chadia en Kenny

0
Foto van de bruid Chadia tijdens het aanbrengen van haar maquillage.
0
Foto van een vrouw waarop make-up word aangebracht
0
Fotocollage van het klaar maken van een bruid
0
Beeld van het bruidskapsel
0
Foto van een bruid die haarzelf bekijkt in de spiegel.
0
Collage foto van het aankleden van een bruid
0
Aankomst van de bruidegom met de auto
0
Foto van de bruidegom, de huwelijksauto en de chauffeur
0
Foto van een bruid en bruidegom die poseren naast hun touwauto Ford prefect en hun chauffeur
0
Foto van een bruid en bruidegom die elkaar kussen
0
Beeld van een pasgetrouwd koppel die poseren bij de ingang van het kasteel
0
Beeld van de pasgetrouwde bruid en bruidegom.
0
Bruid en bruidegom die poseren
0
Beeld van een pasgetrouwd koppel die vertrekken na het ja-woord in een Ford prefect
0
Beeld en collage van 2 pasgetrouwden op de site van Verbeke Foundation
0
Een foto van een bruid en bruidegom die poseren bij een MIL Mi-26T van Skytech.
0
Een foto van een emotievol moment van 2 pasgetrouwden
0
Foto van het huwelijk van Chadia en Kenny
0
Foto gemaakt door een kunstobject op de site van Verbeke Foundation
0
Zwart wit foto gemaakt door een kunstobject op de site van Verbeke Foundation
0
Zwart wit foto gemaakt door een kunstobject op de site van Verbeke Foundation
0
Beeld van een pasgetrouwd koppel die een selfie maken op de site van Verbeke Foundation
0
Beeld van een vermaakt pasgetrouwd koppel
0
Beeld van een pasgetrouwd koppel in een kunstobject op de site van Verbeke Foundation
0
Beeld van bruid en bruidegom
0
Beeld van een pasgetrouwd koppel in een kunstobject op de site van Verbeke Foundation
0
Foto van een pasgetrouwd koppel die aanschuiven voor het dessertbuffet
0
Beeld van een zoen tijdens de openingsdans
0
Beeld gemaakt tijdens de openingsdans van het getrouwd koppel
0
Beeld van een dame die danst op haar stoel
0
Beeld van dansende mensen op het avondfeest van een huwelijk
0
Beeld van dansende mensen op het avondfeest van een huwelijk

Huwelijk van Chadia en Kenny

Beelden van een onvergetelijke dag

September 2022

- Het verzoek -

Chadia en Kenny organiseerden hun huwelijksdag tot in de puntjes, beginnend met een contactmoment bij "Refined Retinas". Vastberadenheid om prachtige beelden vast te leggen leidde tot een essentieel gesprek over hun dag. Een zorgvuldige formule waarborgde de vastlegging van elk aspect van hun huwelijk.

- De formule -

Chadia en Kenny hechten veel belang aan het documenteren van het klaarmaken van de bruid, met aandacht voor details. Ook de aankomst van de bruidegom in de huwelijksauto is essentieel. Het traditionele moment van elkaar voor het eerst zien mag niet ontbreken.

De standaard fotoreportage omvat beelden van het koppel en hun naaste familie en vrienden. De setting van het avondfeest wordt gedetailleerd vastgelegd. Genodigden worden vereeuwigd in hun digitale fotoalbum. De openingsdans is een hoogtepunt.

Enkele sfeervolle momenten worden vastgelegd. Na een onvergetelijke dag worden herinneringen digitaal bewerkt. Het koppel wordt uitgenodigd om hun foto's te bekijken en digitale prints te ontvangen in het hart van Refined Retinas. Enkele weken na deze bijzondere dag nodigen we het koppel uit om samen hun foto's te bekijken en overhandigen we de digitale prints

- Nabestellingen -

Het perfecte moment om de opties voor uitvergrotingen of een album te bespreken is aangebroken. Het afronden van dit mooie project betekent dat Chadia en Kenny hun dag voor altijd kunnen herbeleven met sfeervolle beelden.

Een Dag vol Liefde: Het Huwelijksavontuur van Chadia en Kenny

Op de ochtend van hun huwelijksdag begint de dag al vroeg voor Chadia, de bruid, die wordt verwend met de perfecte make-up en bruidskapsel, terwijl haar zussen ook aanwezig zijn om te helpen met de laatste hand aan de make-up. Elk moment van deze bijzondere voorbereiding wordt vastgelegd op foto, want deze kostbare herinneringen zullen voor altijd gekoesterd worden.

Ondertussen arriveert de bruidegom, Kenny, in stijl, vergezeld van zijn chauffeur, in een Ford Prefect. De spanning stijgt wanneer het moment aanbreekt waarop het bruidspaar elkaar voor het eerst zal zien, gekleed in hun prachtige bruidskledij. De Ford brengt hen vervolgens naar het majestueuze kasteel van Cortewalle in Beveren, waar de huwelijksceremonie zal plaatsvinden.

Na de officiële ceremonie nemen Chadia en Kenny graag de tijd om te genieten van het gezelschap van hun dierbaren en samen met hen foto's te maken rondom het kasteel van Cortewalle. Vervolgens trekken ze zich samen met hun fotograaf terug voor een bijzondere fotosessie op een door henzelf gekozen speciale locatie, waar de liefde tussen hen nog meer tot uiting kan komen in prachtige beelden.

Een Onvergetelijke Huwelijksreportage: Chadia en Kenny bij Verbeke Foundation

Chadia en Kenny zullen altijd terugdenken aan hun huwelijk dankzij de prachtige fotoreportage die gemaakt werd op de site van Verbeke Foundation in Stekene. Hoewel er een vergoeding werd gevraagd voor het maken van huwelijksfoto's op deze locatie, was dit absoluut de moeite waard. Het "park" wordt gekenmerkt door uitzonderlijke kunstwerken verzameld door kunstliefhebbers Geert Verbeke en Carla Verbeke-Lens, waar cultuur, natuur en ecologie perfect samenkomen. Met een adembenemende verzameling moderne en hedendaagse kunst biedt deze locatie de ideale achtergrond voor een huwelijksreportage die net dat beetje extra geeft.

Een dergelijke fotosessie op een uitgestrekt terrein neemt al snel 2 tot 3 uur in beslag. Hierboven ziet u een kleine selectie van de prachtige resultaten.

Natuurlijk mogen ook foto's van het avondfeest niet ontbreken. Er zijn ook enkele foto's gemaakt van het bruidspaar thuis, maar deze worden hier niet getoond vanwege de privésfeer van die gelegenheid. Het feestmaal, het desserten buffet en uiteraard de openingsdans met het daaropvolgende avondfeest zijn allemaal vastgelegd als beelden van deze onvergetelijke dag voor alle aanwezigen, vooral voor Chadia en Kenny.

Als u interesse heeft in een soortgelijke fotoreportage, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze contactpagina. We kijken ernaar uit om uw speciale dag onvergetelijk te maken!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.