Indien u een beeld van onze website wil gebruiken of kopen, gelieve contact op te nemen via de contact pagina.

Lentefeest van Anna-Belle

  • Lentefeest Anna-Belle

0
Reportage - communie - Anna-Belle
0
Een brave jongedame
0
Foto reportages - communie - Anna-Belle
0
Foto reportage - communie - Anna-Belle
0
Reportage - communie - Anna-Belle
0
Foto reportages
0
Reportage - communie - Anna-Belle
0
Reportage - communie - Anna-Belle
0
Reportage - communie - Anna-Belle
0
Collage van haar fotoreportage

Lentefeest Anna-Belle

Maart 2018

- De reportage -

De ouders van Anna-Belle contacteerde me met de vraag voor een unieke foto reportage te maken voor hun dochter. Anna-Belle is een braaf meisje, maar soms zit er heel wat pit in haar. Als hobby speelt ze voetbal. Deze elementen hebben we ter ere van haar lentefeest in foto's vastgelegd. Ze koos voor 2 soorten outfits. Ook 2 verschillende locaties werden aangedaan om de achtergrond te matchen aan haar persoonlijkheid én haar uitdossing. Ook haar voetbal kon niet ontbreken op haar vastgelegde beelden. De bewerking van de beelden werd uiteindelijk ook heel divers. Je vindt hier een kleine selectie van het ganse album dat werd afgewerkt en geleverd op een USB-stick in verpakking.

De opties na het bekijken van het afgewerkte album zijn bijvoorbeeld: Een fotoalbum - een beeld voor aan de muur (uitvergroting) - fotobehang voor op de slaapkamer ? - ...

  • Leuk weetje: Anna-Belle vraagt nog regelmatig aan de mama & de papa wanneer ze nog eens zo'n leuke en spannende dag kan beleven? Met als kers op de taart een hoop mooie foto's van Karl Smits Photography als herinnering!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.