Indien u een beeld van onze website wil gebruiken of kopen, gelieve contact op te nemen via de contact pagina.

Foto reportages

Foto reportages

Portfolio van foto reportages zoals communies, huwelijken en families. Elke gelegenheid, situatie of gebeurtenis is altijd onvergetelijk en daarom zeker een mooi album waardig.

Foto reportages van personen zijn uniek. Als fotograaf word ik dikwijls gecontacteerd met de vraag of ik voor een bepaalde gebeurtenis enkele unieke momenten kan fotograferen. De herinneringen die na deze gelegenheid kunnen worden bekeken zijn heel kostbaar. Indien het een reportage betreft op locatie, kan ik wel heel bijzondere locaties aanbieden. Enkele verlaten plaatsen vind je ook terug in de portfolio van Urban Exploration. Niet elke reportage kan gemaakt worden op zo'n plaats. Je hebt er als model of als groep al best een beetje lef voor nodig. Gelukkige zijn er nog genoeg publieke oorden die als setting kunnen gebruikt worden.

Het spreekt vanzelf dat een foto locatie zelf kan worden gekozen. Bij een huwelijk bijvoorbeeld is het gemeentehuis een vast gegeven als plaats waar mensen elkaar het Ja-woord geven. De nabije omgeving van een feestzaal geeft dikwijls ook leuke perspectieven voor een reportage. Contacteer mij gerust via de contactpagina voor al je vragen om een uniek foto moment te bespreken.

Zakelijke reportages zijn ook best mogelijk. Enkele van deze albums vindt u op mijn bedrijfswebsite van Refined Retinas.

0

Huwelijk van Chadia & Kenny

Foto Reportages , Huwelijk
Beeld van bruid en bruidegom
1

Skateboarding is not a crime

Foto Reportages , Vrij werk
Skateboarding is not a crime
0

Communie van Lucas

Communie , Foto Reportages
Rustig beeld
0

Huwelijk van Sara en Jurgen

Foto Reportages , Huwelijk
De openingsdans - Huwelijk van Sara en Jurgen
0

Lentefeest van Anna-Belle

Communie , Foto Reportages
Reportage - communie - Anna-Belle

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.