Indien u een beeld van onze website wil gebruiken of kopen, gelieve contact op te nemen via de contact pagina.

Huwelijk van Sara en Jurgen

  • Beelden van een onvergetelijke dag

    Huwelijk van Sara en Jurgen

0
Reportage - Huwelijk
0
Detail shot kleding
0
Huwelijk - Sara en Jurgen
0
Reportage - Huwelijk
0
Detail shot huwelijk
0
Huwelijk van Sara en Jurgen
0
detail shot ringen huwelijk - Huwelijk van Sara en Jurgen
0
Aankomst stadhuis
0
Overhandiging van het trouwboekje
0
Huwelijk van Sara en Jurgen
0
Stadhuis en omstaanders
0
Huwelijk van Sara en Jurgen
0
Aankomst aan het stadhuis
0
ceremoniewagen en bloemen
0
Traktatie smotebollen en suikerspin
0
Huwelijk van Sara en Jurgen
0
Getrouwde koppel
0
Gezinsfoto
0
Huwelijk van Sara en Jurgen
0
Gezinsfoto
0
Bruidsboeket
0
Trouwreportage
0
Huwelijk van Sara en Jurgen
0
Trouwringen
0
Diner
0
Het aperitief
0
Thema details Winter Wonder Love
0
Huwelijk van Sara en Jurgen
0
De openingsdans - Huwelijk van Sara en Jurgen
0
Collage

Huwelijk van Sara en Jurgen

Beelden van een onvergetelijke dag

December 2018

- Het verzoek -

De dag van het huwelijk werd tot in de puntjes georganiseerd door Sara en Jurgen. Na een eerste contact wordt er al snel een eerste ontmoeting vastgelegd ten huize "Refined Retinas". Hun verzoek om een onvergetelijk moment om te zetten in beelden kan alleen tot een goed succes leiden met een goed gesprek hoe de dag er voor hun moet uitzien. Ze kiezen voor de formule die ervoor zorgt dat geen enkel moment overgeslagen wordt.

- De formule -

Zo begint de dag al vroeg met het klaar maken van Sara. De details van haar garderobe worden gefotografeerd tot het aankleden toe in een mooie setting. Ook Jurgen ontspringt de dans niet met foto's van het klaar maken. Als iedereen klaar is volgt het moment dat ze elkaar zien in hun kledij. Ook de kinderen ontbreken niet op dit moment. Zo maakt het ganse gezin zich klaar voor de rest van deze mooie dag. Als kapper ontfermd Jurgen zich over de laatste details van Sara haar coiffure.

De aankomst van de Volkswagen kever aan het stadhuis van Nijlen word vervolgens onthaald door een luid applaus van alle aanwezigen. Beelden spreken voor zich van de massa aan blije gezichten die aanwezig zijn. Ook de ceremonie word stap voor stap vastgelegd. Na het officiële gedeelte is er meteen tijd voor feest en felicitaties.
De fotoreportage die standaard in elk huwelijk zit levert beelden op van het koppel apart én met hun gezin erbij. Zo wordt iedereen van de naaste familie betrokken op deze belangrijke dag.
De setting van het avondfeest wordt weergegeven tot in detail. De genodigden worden vereeuwigd in hun foto album. De openingsdans is een van de hoogtepunten van de avond en dan kan het feest helemaal los barsten. Hiervan worden nog enkele sfeermomenten vereeuwigd met m'n camera. Na een lange, maar onvergetelijke dag, is het moment aangekomen om al deze momenten digitaal te gaan bewerken in het kloppend hart van Refined Retinas. Enkele weken na de deze heugelijke dag wordt het koppel uitgenodigd om hun foto's samen te komen bekijken en worden de digitale prints overhandigd.

- Nabestellingen -

De keuze in uitvergrotingen of aan de aanmaak van een album is dan het perfecte moment om besproken te worden. Opnieuw een mooie project dat afgewerkt is, en 2 mensen die hun dag voor eeuwig kunnen herbeleven aan de hand van sfeervolle beelden.

Winter Wonder Love

Het huwelijk van Sara en Jurgen werd georganiseerd in het thema "Winter Wonder Love". Trouwen hoeft namelijk niet per in een warme periode van het jaar. December kan ook perfect. De hele dag stond in het teken van het huwelijk waar een maandenlange planning aan vooraf gingen. Alle details reflecteren op het leven dat ze intussen samen achter de rug hebben. Zelfs de postzegels op de uitnodigingen en de manchetknopen bijvoorbeeld worden in het hele thema opgenomen. Hun eigen Volkswagen kever wordt naar voor geschoven als ceremonie wagen. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in hun reportage. De bezegeling van huwelijk vindt plaats in het stadhuis van Nijlen onder massale aanwezigheid en steun van familie & kennissen. Na de officiële plechtigheid breekt er als het ware een feest los in Nijlen. Smoutebollen en suikerspinnen worden uitgedeeld aan alle aanwezigen om het huwelijk van Sara en Jurgen te vieren.

De foto reportage

Terwijl iedereen zich klaar maakt voor het avondfeest, is er nog meer dan voldoende tijd om een mooie reportage te maken van Sara en Jurgen, samen met het hele gezin. De reportage wordt opgedeeld in 2 stukken. Enerzijds het eerste deel met het hele gezin in en rond de feestzaal die reeds keurig is aangekleed in het winterse thema. Anderzijds tussen de verzameling Volkswagens en in de tuin van het pasgetrouwde stel. Ook al vertelde Sara me in de voorbereide planning dat ze niet zo goed "op foto plakt", toch is daar niets van te merken. Het sympathieke en vlotte koppel was een zalige combinatie om vast te leggen op nooit meer te vergeten beelden. Een kleine greep van deze beelden vindt je in dit album, en ook op de website van mijn zaak Refined Retinas. Uiteraard kan u ook een soortgelijke reportage bespreken met ons. u gebruikt daar als eerste stap het contactformulier voor op onze contact-pagina.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.