Indien u een beeld van onze website wil gebruiken of kopen, gelieve contact op te nemen via de contact pagina.

Fiat 500 “Anniversario” & Dorien

  • Dorien haar Droom bolide

    Fiat 500 "Anniversario" & Dorien

0
Fiat 500
0
Fiat 500
0
Fiat 500
0
Fiat 500
0
Fiat 500
0
Fiat 500
0
Fiat 500
0
Fiat 500
0
Fiat 500
0
Fiat 500
0
Fiat 500
0
Fiat 500
0
Fiat 500
0
Fiat 500

Fiat 500 "Anniversario"

De droom bolide van Dorien

Juli 2022

- Het bezoek -

Voor de fotosessie van Dorien haar nieuwe bolide ga ik op zoek naar een unieke locatie. De afstand naar zo'n unieke locatie is daarom niet meteen vlakbij het thuisfront. Voor deze klant was dat zeker geen obstructie.
Na enkele opties te hebben gecommuniceerd ging de keuze naar het Landschaftspark te Duisburg in Duitsland. Meteen gaat het idee op om er een gezinsuitstap van te maken. Mits een vaste kost te betalen voor een fotografie- of filmvergunning kan je de ganse dag gebruik maken van de achtergrond van dit Duitse industriële erfgoed. Alleen de Gießhallen en de Cowperplatz zijn niet beschikbaar omwille van renovatiewerken.

Al snel word het duidelijk dat naast de nieuwe eigenares van de Fiat, Dorien, het ganse gezin graag mee op de foto's wil verenigd worden naar de toekomst.

- Het Park -

In het midden van het 180 hectare grote groene gebied staat de in onbruik geraakte Thyssen-hoogovenfabriek in Duisburg-Meiderich. In twee decennia is een in onbruik geraakte smelterij omgevormd tot een grootstedelijke oase.
Met gemiddeld een miljoen bezoekers per jaar is het landschapspark Duisburg-Nord een van de meest populaire natuur- en cultuurlandschappen in Noordrijn-Westfalen. Industriële cultuur, natuur en een fascinerend lichtspektakel worden hier sinds 1994 gecombineerd tot een parklandschap dat uniek is in de wereld.

- Het project -

De fotosessie van de Fiat 500 Anniversario & Dorien is een idee van de echtgenoot van Dorien. Het resultaat is een origineel verjaardagscadeau. Projecten als dit fotoalbum zijn persoonlijke 1 van mijn favoriete onderwerpen. Personen of families vereeuwigen in beelden, en dit op toch wel een unieke plaats.
De speciale groene kleur van de "Anniversario" reeks zou samen met Dorien ongelofelijk tot zijn recht komen in een reeks van levendige kleuren en contrasten. Het enige wat een beetje moet mee zitten is het weer.
Na een leuke rit op de Autobahn melden we ons aan aan de hoofdpoort. Na het voorleggen van de fotografie vergunning en het betalen van de vaste kost, kunnen we het park betreden en verkennen. We doen dit met z'n allen in de auto, al rijdend. Het park is echt te groot om dit te voet te doen. We vinden tig plaatsen die überhaupt de moeite zijn om shots te maken. De hoofzaak was om de Fiat te fotograferen. Maar al snel word het duidelijk dat naast de nieuwe eigenares van de Fiat, Dorien, het ganse gezin graag mee op de foto's wil verenigd worden naar de toekomst.
Het word een warme en superleuke dag voor iedereen. Pas laat in de namiddag hebben we nodige gemaakte beelden vastgelegd, en zijn we nog net op tijd thuis voor het verjaardag diner dat Dorien heeft gepland voor haar familie.
Ben je helemaal verkocht aan zo'n project concept als dit fotoalbum? Contacteer mij gerust via de Contact pagina!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.